ROKVIĆ OTKRIO DA SE NALAZI NA OVOM SVETOM MESTU: To je velika PONOS I ČAST, otkrio i koliko NOVCA je prikupljeno
Nikola Rokvić, Foto: prentscreen/instagram/nikolarokvic

pogledajte

ROKVIĆ OTKRIO DA SE NALAZI NA OVOM SVETOM MESTU: To je velika PONOS I ČAST, otkrio i koliko NOVCA je prikupljeno

Pevač se ponovo oglasiona svom Instagramu

Objavljeno: 13:17h

Nikola Rokvić krenuo je peške put Grečke, a sve kako bi ostvario svoj cilj i pomogao onima kojima je potrebna pomoć.

Pevač se redovno oglašava na svom Instagramu, a to je i sada uradio, te nas je obavestio gde se trenutno nalazi i koliko je novca do sada prikupljeno.

"Hristos voskrese. Dragi ljudi, evo 17. dan. Ovog puta nalazim se na svetom mestu gde je Deseta irska divizija u Prvom svetskom ratu dala život za odbranu Srba i odbranu Srbije. Kako ništa nije slučajno u životu, a i na ovom mom putu, baš sutra od Hrama Svetog Save praunuk slavnog Tomasa koji je dao život za Srbiju, Irac Mark sa svoja dva prijatelja, sa Slavkom i Saletom, kreću na put do Hilandara. I prikupljaju sredstva za malog Ognjena za lečenje u Americi", rekao je Rokvić i nastavio:

"Velika čast i ponos je stajati na ovom mestu, a i biti u kontaktu sa našim bratom Markom. I da vas obavestim da smo prikupili 17 miliona dinara. Hvala vam, dragi ljudi, Bog vas blagoslovio. Idemo dalje do pobede, ovaj put za dečju radost."

Podsetimo, pevač redovno svoje pratioce obaveštava o svom putu, na društvenim mrežama deli i drage uspomene, a to je uradio i juče i obavestio nas da se pre osam godina venčao sa suprugom Bajanom Barović koja mu je velika podršak.

Bonus video:

00:43

Nikola Rokvić: Moji žuljevi su ništa kakve smo mi pretke imali

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.